SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölndal Gymnastik och Idrottsförening

Mölndal Gymnastik och idrottsförening
Mölndal GIF är en ideell förening med ambitionen att erbjuda en rolig, allsidig och utvecklade idrott för barn och unga i Mölndal.
I dagsläget erbjuder vi barngymnastik och truppgymnastik för barn i åldern 3 år och uppåt. 
Tack för en fantastisk uppvisning!
2023-05-16 21:21

Fler bilder (+32) >>

Stort tack till alla gymnaster, ledare, funktionärer och publik som gjorde vår uppvisning till en succé! Så mycket glädje och hjältemodiga insatser. Uppvisningen var en gemensam insats där alla grupper bidrog på ett eller annat sätt. Ett fint sätt att hjälpas åt i en förening! 

 

Vår fotograf, Fredrik Schenholm, har delat superfina bilder från dagen. Några har vi lagt upp nu och några till kommer under veckorna framöver. En bra anledning att kika in på hemsidan då och då med andra ord :)

 

Nu kör vi på hela vägen fram till sommarlovet!

2023-05-03 16:15
Välkommen på våruppvisning! På lördag 6/5 smäller det. Maila kansli@molndalgif.se om ni har frågor.
 
Våruppvisning lör 6 maj
2023-02-26 16:23

Save the date! Lördag den 6 maj arrangerar vi Mölndal GIFs våruppvisning.  Uppvisningen kommer att hållas i Aktiviteten i Mölndal.

 

Mer information om tider och upplägg kommer, men spara tiden i era kalendrar :)

 

Styrelsen

 

 

Sportlovet
2023-02-09 07:57

Under sportlovet (v.7) har vi uppehåll i träningen om era ledare inte meddelar annat. Det gäller mån 13/2 t.o.m sön 19/2. Vi önskar alla medlemmar ett rörelserikt lov!

 

Styrelsen

Terminsavslutning och start VT
2022-12-11 18:26

Nu börjar en rolig hösttermin lida mot sitt slut... Vi avslutar höstterminen vecka 50. Vårterminen startar igång igen vecka 3, vilket betyder måndag 16 januari. Vissa grupper har extraträningar under juluppehållet. Information om detta kommer i så fall från er huvudledare. 

Information och faktura för vårterminen kommer att skickas ut inom kort. Om ni önskar sluta så vill vi att ni kontaktar oss via mail på kansli@molndalgif.se. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller funderingar!

Vi vill önska er alla en riktigt god jul!

Nyheter från våra grupper
2016 (lördag), 16/01 17:07