Mölndal Gymnastik och Idrottsförening

Mölndal Gymnastik och idrottsförening
Mölndal GIF är en ideell förening med ambitionen att erbjuda en rolig, allsidig och utvecklade idrott för barn och unga i Mölndal.
I dagsläget erbjuder vi barngymnastik och truppgymnastik för barn i åldern 3 år och uppåt.
Våruppvisning 15 maj
2022-05-10 11:26

Söndag 15 maj är det dags för föreningens våruppvisning! Den äger rum i Almåshallen i Lindome.

Uppvisning Barngymnastik

9.00 - Samling gymnaster och ledare

9.30 - Publik släpps in

9.45 - Start uppvisning

Uppvisning Truppgymnastik

12.00 - Samling gymnaster och ledare

12.45 - Publik släpps in

13.00 - Start uppvisning

Vi ser fram emot en rolig dag tillsammans!

Det är ett stort intresse att komma och titta på uppvisningen vilket är jätteroligt. Barngymnsatikuppvisningen är full. Vi kan inte ta in mer publik med hänsyn till läktarutrymme. Till truppgymnastikuppvisningen finns det fortfarande några publikplatser kvar.

Ingen träning på påsklovet
2022-04-05 10:49

Under påsklovet är ordinarie träning inställd om era ledare inte meddelar annat. Det gäller 11 april till och med 18 april. Vi uppmuntrar som vanligt till andra rörelserika aktiviteter!

Våruppvisning 15 maj
2022-03-30 09:05

Söndag den 15 maj bjuder vi in till en föreningsgemensam våruppvisning i Almåshallen i Lindome. Alla föreningens grupper kommer att medverka denna dag! Mer information och tider kommer inom kort!

Uppvisningskommittén

Sportlovet
2022-02-10 09:09

Under sportlovet (v. 7) är det ingen träning (om era ledare inte meddelar annat). Vi hoppas på fint väder och ett rörelserikt lov för er alla!

Uppdaterad information Covid 19
2022-01-13 18:47

Den 10 januari presenterade regeringen och Folkhälsomyndigheten nya restriktioner som kommer gälla från och med 12 januari.

Vi i Mölndal GiF gör vårt bästa för att minska smittspridning och följer Svenska Gymnastikförbundets rekommendationer.

Folkhälsomyndigheten uppmuntrar träning för barn och alla grupper inom Mölndal GiF kommer att kunna starta upp sin verksamhet som planerat.

• För att undvika kontakt mellan grupperna ska all ingång från entréhall till gymnastikhall ske i den högra dörren från entrén sett och utgång i den vänstra.
  • Undvik i största möjliga mån att vistas i entréhall, vänta utanför om ni kommer tidigt till träningen.
  • Stanna hemma vid minsta symtom.
  • Följ de regler som gäller för smittskydd och karantän.
  • Tvätta och sprita händerna.
  • Föräldrar ska undvika att vistas i lokalerna och kan inte vistas i omklädningsrummen under träning.
  • Vi har tillsvidare inga läger, tävlingar eller uppvisningar.

Vid frågor och funderingar får ni gärna maila till kansli@molndalgif.se

Nyheter från våra grupper
2016 (lördag), 16/01 17:07