Mölndal Gymnastik och Idrottsförening

Mölndal Gymnastik och idrottsförening
Mölndal GIF är en ideell förening med ambitionen att erbjuda en rolig, allsidig och utvecklade idrott för barn och unga i Mölndal.
I dagsläget erbjuder vi barngymnastik och truppgymnastik för barn i åldern 3 år och uppåt.
Årsmöte söndag 23 oktober kl 19
2022-09-18 21:42

Vi bjuder in alla föreningens medlemmar till årsmöte söndag den 23/10 kl 19. Mötet hålls digitalt. Länk skickas ut till alla som anmäler sig. Du anmäler dig genom att skicka ett mail till kansli@molndalgif.se

Relevanta dokumen i form av verksamhetsberättelse, ekonomisk berättelse och budget läggs upp på hemsidan två veckor innan mötet.

Våruppvisning 2022
2022-09-07 21:12

Fler bilder (+48) >>

Hej!

Här kommer bilder från otroligt trevliga våruppvisningen. Vi vill passa på att tacka  alla ledare, gymnaster och fantastiska publik igen.

Nu ser vi fram emot ny termin!

Terminsstart
2022-08-17 22:00

Äntligen är det snart dags för terminsstart! Vi startar igång höstterminen vecka 35 (måndag 29 aug). Information och faktura har skickats till alla medlemmar.

Nyintag pågår. Det innebär att platserbjudanden skickas ut till barn i kön för att fylla upp våra grupper.

Om du har frågor eller funderingar kring terminsstarten är du välkommen att kontakta oss på kansli@molndalgif.se.

TACK för terminen!
2022-06-13 09:40

Vi vill rikta ett stort tack till alla ledare och gymnaster för en rolig och utvecklande gymnastiktermin!

Sommarlov betyder uppehåll från gymnastiken. Men vi uppmuntrar till ett rörelserikt och aktivt sommarlov!

Vecka 31 är det läger för våra truppgymnaster.

Grön: 5-6 augusti

Blå och Röd: 2-5 augusti

Information har skickats ut till alla berörda gymnster och föräldrar.

Information inför terminsstart, grupper och tider kommer senare i sommar!

Våruppvisning 15 maj
2022-05-10 11:26

Söndag 15 maj är det dags för föreningens våruppvisning! Den äger rum i Almåshallen i Lindome.

Uppvisning Barngymnastik

9.00 - Samling gymnaster och ledare

9.30 - Publik släpps in

9.45 - Start uppvisning

Uppvisning Truppgymnastik

12.00 - Samling gymnaster och ledare

12.45 - Publik släpps in

13.00 - Start uppvisning

Vi ser fram emot en rolig dag tillsammans!

Det är ett stort intresse att komma och titta på uppvisningen vilket är jätteroligt. Barngymnsatikuppvisningen är full. Vi kan inte ta in mer publik med hänsyn till läktarutrymme. Till truppgymnastikuppvisningen finns det fortfarande några publikplatser kvar.

Nyheter från våra grupper
2016 (lördag), 16/01 17:07