Mölndal Gymnastik och Idrottsförening

Mölndal Gymnastik och idrottsförening
Mölndal GIF är en ideell förening med ambitionen att erbjuda en rolig, allsidig och utvecklade idrott för barn och unga i Mölndal.
I dagsläget erbjuder vi barngymnastik och truppgymnastik för barn i åldern 3 år och uppåt.
Terminsstart
2022-08-08 22:00

Äntligen är det snart dags för terminsstart! Vi startar igång höstterminen vecka 35 (måndag 29 aug). Information och faktura har skickats till alla medlemmar.

Nyintag pågår. Det innebär att platserbjudanden skickas ut till barn i kön för att fylla upp våra grupper.

Om du har frågor eller funderingar kring terminsstarten är du välkommen att kontakta oss på kansli@molndalgif.se.

TACK för terminen!
2022-06-13 09:40

Vi vill rikta ett stort tack till alla ledare och gymnaster för en rolig och utvecklande gymnastiktermin!

Sommarlov betyder uppehåll från gymnastiken. Men vi uppmuntrar till ett rörelserikt och aktivt sommarlov!

Vecka 31 är det läger för våra truppgymnaster.

Grön: 5-6 augusti

Blå och Röd: 2-5 augusti

Information har skickats ut till alla berörda gymnster och föräldrar.

Information inför terminsstart, grupper och tider kommer senare i sommar!

Våruppvisning 15 maj
2022-05-10 11:26

Söndag 15 maj är det dags för föreningens våruppvisning! Den äger rum i Almåshallen i Lindome.

Uppvisning Barngymnastik

9.00 - Samling gymnaster och ledare

9.30 - Publik släpps in

9.45 - Start uppvisning

Uppvisning Truppgymnastik

12.00 - Samling gymnaster och ledare

12.45 - Publik släpps in

13.00 - Start uppvisning

Vi ser fram emot en rolig dag tillsammans!

Det är ett stort intresse att komma och titta på uppvisningen vilket är jätteroligt. Barngymnsatikuppvisningen är full. Vi kan inte ta in mer publik med hänsyn till läktarutrymme. Till truppgymnastikuppvisningen finns det fortfarande några publikplatser kvar.

Ingen träning på påsklovet
2022-04-05 10:49

Under påsklovet är ordinarie träning inställd om era ledare inte meddelar annat. Det gäller 11 april till och med 18 april. Vi uppmuntrar som vanligt till andra rörelserika aktiviteter!

Våruppvisning 15 maj
2022-03-30 09:05

Söndag den 15 maj bjuder vi in till en föreningsgemensam våruppvisning i Almåshallen i Lindome. Alla föreningens grupper kommer att medverka denna dag! Mer information och tider kommer inom kort!

Uppvisningskommittén

Nyheter från våra grupper