SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölndal Gymnastik och Idrottsförening

FöreningskläderVår klädprofil
Mölndal GIF har samarbete med Stadium, som tillhandahåller våra föreningskläder. Ni  hittar sortimentet här! Ni kan även gå via www.stadium.se och klicka på "Föreningar" längst till höger i rubrikraden. Där väljer ni Mölndal GIF.

Sortimentet består i dagsläget av produkter från Craft och vi har Möldal GIFs logotype tryckt på överdelar. Den är inte helt enkelt att förstå vilka plagg som är för vuxna respektive barn. Ett tips är att via urval på dropdown-menyn välja barn. Annars är deras beteckning för barnplagg Jr.

Ledarkläder
Vi har också kläder för våra ledare. Samtliga ledare i föreningen får ledartröjor gratis som kan användas på träningar. Huvudledare får också träningsoverall. Alla vuxen-överdelar förutom hoodien har "LEDARE" tryckt på ryggen.

Beställning och leverans
Ni gör själva er beställning på Stadiums sida. Upphämtning sker på Stadium i Sisjön, alternativt levereras hem till er. Notera att ni samtidigt som ni beställer föreningskläder kan beställa från Stadiums övriga sortiment på samma beställning.