Anmälan till Mölndal GIF - GYMNASTIK

Detta formulär avser anmälan till någon av våra grupper. 


Fyll i formuläret så noggrant som möjligt och följ instruktionerna. Intresseanmälan är ej bindande men tänk på att det ofta är kö till grupperna så meddela i god tid om ni får förhinder och vill återta er intresseanmälan.


Vill du bli ledare för att hjälpa oss kunna erbjuda gymnastik till fler? Maila till kansli@molndalgif.se så hör vi av oss.

Från 8 års ålder har vi i dagsläget ingen möjlighet till nyintag. Detta för att kunskapsnivån i dessa grupper är för hög och det blir svårt att planera träningar som ska passa både erfarna gymnaster och nybörjare. Vår förhoppning är att kunna starta nybörjargrupper även för äldre barn, men då vi i dagsläget saknar ledare har vi inte möjlighet till detta. Detta kan ändras längre fram, så du kan ändå skicka in en intresseanmälan. 

Genom att anmäla ert barn till Mölndal GIF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen). 

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Idrottsaktivitet *
Bekräftelse
Välj den aktivitet som ni vill anmäla intresse till.   
Gymnastik
Har du tidigare gymnastikerfarenhet?
För äldre grupper krävs ofta att man har erfarenhet för att kunna börja i gruppen. Beskriv kort din erfarenhet så kan vi se om det finns någon grupp som passar. 
Föräldrahjälpledare *
Ange om ni kan hjälpa till som föräldrahjälpledare - ger barn förtur till grupp (vid behov) Se hemsida för mera info. 
Ja, jag är med de flesta träningar och är då gärna med som föräldraledare.
Nej, jag har tyvärr inte möjlighet att vara med regelbundet på träningarna.
Foto *
Godkännande
Genom att kryssa i följande ruta accepterar ni att uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp, som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Mölndal GIFs officiella hemsida.  
JA
NEJ
Hur hittade ni till MGIF? *
Välj ett alternativ..  
Medlemsvillkor *
Godkännande
Genom att kryssa i följande ruta accepterar ni Mölndal GIFs medlemsvillkor att 1) information om platstilldelning, träningen och faktura skickas via email, och 2) de betalningsvillkor som gäller för medlemskap med krav på avbokning om man inte vill behålla sitt barns plats i träningsgrupp. Läs mera via länk: http://molndalgif.se/om-klubben/medlemsavgifter/  
JA
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
Telefon hem *  
E-post 1  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
E-post  
Telefon  
*
Jag accepterar Användarvillkoren

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport